SUPER ŽIVOTNÍ STYL AMP verze

Hermelínová pomazánka

Hermelín je tučnější, ale zároveň velmi oblíbený sýr. Hermelínová pomazánka výborně chutná a jednou za čas se vyplatí si ji doma připravit. Navíc můžete zvolit i odlehčenou variantu hermelínu a v kombinaci s tvarohem si skvěle pochutnáte.

Čas přípravy

Čas vaření

Celkový čas

Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce

Postup

  1. Hermelín nakrájíme na malé kostičky. Sice se nám hned slepí, ale to nevadí.
  2. Cibuli nakrájíme na jemno a přidám k hermelínu.
  3. Dále přidáme pepř, citronovou šťávu, bylinky a případně lehce dosolíme.
  4. Vše důkladně promícháme a přidáme tvaroh. Znovu vše promícháme.
  5. Podáváme s celozrnným pečivem (nejlépe kváskovým) a zeleninou.
  6. Dobrou chuť!