SUPER ŽIVOTNÍ STYL AMP verze

Mléčná rýže se Šmakounem

Chuť na sladké občas přepadne každého, na tom není nic špatného. Jen je dobré vědět, co mlsat. Pokud zkombinujete rýži, mléko a meruňkového Šmakouna, tak můžete mlsat s čistým svědomím. Tahle svačinka nejen skvěle chutná, ale zároveň obsahuje dostatek bílkovin i sacharidů, které si vaše tělo žádá.

Čas přípravy

Čas vaření

Celkový čas

Cena za suroviny
cca 40 – 60 Kč

Suroviny na 2 porce

Postup

  1. Rýži několikrát propláchneme ve vodě, aby se zbavila přebytečného škrobu.
  2. Rýži zalijeme mlékem, za stálého míchání přivedeme k varu.
  3. Přidáme med, skořici a najemno nastrouhaného Šmakouna.
  4. Pokud by kaše byla moc hustá, tak naředíme mlékem.
  5. Za stálého míchání vaříme, dokud není rýže měkká.
  6. Můžeme ozdobit mátou, medem a skořicí nebo ovocem.
  7. Přejeme vám dobrou chuť!