Úvod
›
Recepty ›
Dopolední svačiny
Související články:
Nepečené raw košíčky
Vyzkoušejte tyto košíčky, přijdou vhod, když nebudete mít čas nic péct. Postačí jen šikovné ruce a lednice. Jsou vyrobeny z ořechů, které jsou zdrojem vitamínu B a hořčíku.
Čas přípravy
Suroviny na 2 porce
- 100 g mandlí
- 70 g rozinek nebo datlí
- 1 lžíce kokosového oleje
- 80 g kešu ořechů
- strouhaný kokos dle potřeby
- 1 lžička medu
Postup
- Mandle, rozinky a kokosový olej společně rozmixujeme.
- Silikonové formičky na muffiny vypláchneme vodou.
- Vzniklou krustu si rozdělíme do forem a prsty vytvoříme podklad košíčku.
- Poté dáme ztuhnout do lednice.
- Předem namočené kešu ořechy s trochou vody rozmixujeme na hladký krém.
- Přidáme strouhaný kokos a dosladíme medem.
- Krémem naplníme připravené košíčky.
- Ozdobíme sušeným ovocem a opět dáme ztuhnout.
- Před podáváním košíčky opatrně vyndáme z forem.
- Přejeme vám dobrou chuť!
Související články:
- Jahelník
- Tofumisu
- Tofu karbanátek
- Kroupové rizoto s houbami
- Polentové knedlíky
- Jáhlové knedlíčky na sladko
- Nepečené raw košíčky
- Plněné placky
- Bezlepkové sušenky
- Mléčná rýže se Šmakounem
- Semínkové krekry