Semínka jsou zdrojem kvalitních tuků, minerálů a vitamínů. Také pomohou ke kráse vašich nehtů a vlasů. Zkuste si z nich připravit tuto zdravou svačinku. Hodí se i jako slané pohoštění pro návštěvu.
Semínka jsou zdrojem kvalitních tuků, minerálů a vitamínů. Také pomohou ke kráse vašich nehtů a vlasů. Zkuste si z nich připravit tuto zdravou svačinku. Hodí se i jako slané pohoštění pro návštěvu.
Chutná vám štrúdl a rádi byste zkusili zdravější variantu? Problémem často bývá velké množství oleje, které se dává do těsta. Nutné je také těsto vyválet, zabalit náplň a modlit se, aby to někde neprasklo. Pokud se vám s tímto nechce dělat, tak zkuste tento recept z ovesných vloček.
Chuť na sladké občas přepadne každého, na tom není nic špatného. Jen je dobré vědět, co mlsat. Pokud zkombinujete rýži, mléko a meruňkového Šmakouna, tak můžete mlsat s čistým svědomím. Tahle svačinka nejen skvěle chutná, ale zároveň obsahuje dostatek bílkovin i sacharidů, které si vaše tělo žádá.
Máte chuť na něco sladkého? Zkuste si připravit naše zdravé sušenky. Hodí se skvěle jako svačina podávaná s jogurtem nebo ovocem. Při přípravě jsme použili bezlepkové suroviny.
Myslíte, že mrkev lze použít jedině do salátů? Vyzkoušejte tento lahodný a vláčný mrkvový dezert. Zajisté si pochutnáte!
Pokud patříte mezi milovníky tiramisu, vyzkoušejte si ho připravit jinak – zdravěji a bez laktózy. Příprava je velice jednoduchá. Tento dezert vás zajisté mile překvapí.
Máte rádi tyto malé dortíky, které se vejdou do vaší dlaně? Původ mají v Americe, kde získaly svoji popularitu. Ukážeme vám, jak lze muffiny připravit, aniž byste zhřešili.
Vyzkoušejte tyto košíčky, přijdou vhod, když nebudete mít čas nic péct. Postačí jen šikovné ruce a lednice. Jsou vyrobeny z ořechů, které jsou zdrojem vitamínu B a hořčíku.
Dnes si společně připravíme svačinku, která se hodí i na cesty. Placky se dají plnit téměř čímkoliv – tofu, sýrem, šunkou. Fantazii se meze nekladou a výsledek bude určitě stát za to.
Jahelník je tradiční vánoční pokrm, který je v dnešní době zapomenut. Jahelník můžete servírovat jako dezert, ale i jako samostatné jídlo. Jáhly se vyrábí loupáním prosa. Mají vysokou výživovou hodnotu. Obsahují zinek, draslík a fosfor. Z pohledu čínské medicíny patří mezi potraviny, které zahřívají. Vyzkoušejte tento recept a posuďte sami!